Over ons

Flexplek Purmerend gaat een nieuw hoofdstuk in

Al jaren een begrip in en om Purmerend.

Hallo, wij zijn Spinam Flexplek Purmerend en zijn een onderdeel van Spinam. Kelly en Kimberley zijn het dagelijks gezicht van deze unieke en mooie Flexplek binnen Purmerend.

Het is onze missie om klanten die hier werken en vergaderen te voorzien van een ideale flexibele werkomgeving. Voorzien van alle benodigde faciliteiten, maar ook een kop koffie of thee en een gezellige sfeer.

Daarmee zetten we iets voort wat met de naam Knook begonnen is. Jarenlang zijn onder die naam op deze locatie Landrovers verkocht. Tot het autobedrijf in 1997 werd verkocht. Het bedrijfspand bleef familiebezit en in het pand zijn onder dezelfde naam kantoorruimtes geschikt gemaakt voor vaste en flexibele huurders. Flexplek Purmerend dus.

Sinds de overname van Flexplek Purmerend door Spinam is een nieuw hoofdstuk begonnen. Spinam versterkt hiermee zijn eigen positie. Tegelijk ontstaan er kansen om de service rondom de flexibele werkruimtes verder uit te breiden en te verbeteren. De bestaande klanten zullen dit in de loop van 2020 duidelijk gaan merken in de verruimde aanvullende ondersteuning en mogelijkheden.

Als je bij ons binnenkomt zie je nog een flink aantal foto’s van Landrovers hangen. Een stukje nostalgie. Binnen vindt u ruimtes om te flexwerken, een-op-een-gesprekken te voeren, te vergaderen en workshops of cursussen te geven.

Flexplek Purmerend is de eerste en enige verhuurder van flexibele werkplekken in Purmerend. Het bevindt zich op het bedrijventerrein De Koog. Makkelijk bereikbaar vanaf de A7 en er is altijd parkeergelegenheid. Vanuit Purmerend is De Koog het dichtst bij zijnde bedrijventerrein.

Tussen de bedrijven hier heerst rust. Rust om geconcentreerd te werken en te vergaderen. Wij zorgen verder voor alles wat nodig is, zoals koffie, thee, beamer met projectiescherm, whiteboard, flipover, wifi. En alles wat u verder eventueel nodig heeft.

Probeer het eens!

Kelly en Kimberley