Vergaderruimte

De juiste locatie is essentieel voor een goede en effectieve vergadering. 

Op zoek naar een vergaderruimte in Purmerend? Wij bieden deze sfeervolle warme vergaderruimte op de 1e etage, met ruime lichtinval door ramen aan de lange en korte zijde van de ruimte. 

Door de aankleding van deze ruimte waant u zich in het mooie Italië.

De ruimte is voorzien van een whiteboard, verwarming, airco, gratis wifi en natuurlijk inclusief koffie en thee, welke u kunt pakken op de overloop. 

Ook beschikt de ruimte over comfortabele stoelen, waardoor het geen straf is om wat langer te moet zitten en u heeft altijd de mogelijkheid om tussendoor buiten even een frisse neus te halen.

De ruimte is te reserveren per uur en geschikt voor 4 tot maximaal 12 personen.

Wat kunt u van ons verwachten:

U wordt door één van onze medewerkers ontvangen, hij of zij begeleidt u naar de ruimte. Bent u bij ons voor het eerst, dan leggen wij u graag uit hoe het koffieapparaat werkt, hoe u de airco/verwarming kunt instellen, waar u terecht kunt voor vragen en hoe u gebruik kunt maken van ons internet. 

Als u nog meer bezoekers verwacht kunnen wij hen voor u opvangen; doorsturen naar uw bijeenkomst of hen laten wachten zodat u hen kunt ophalen op het geschikte moment.

Ook als u iets nodig heeft wat niet standaard in de ruimte aanwezig is, kijken we graag of we u hierbij kunnen helpen: een flipover, een speciaal soort thee, kleurpotloden/stiften, kleurplaten, etc, etc. We doen ons uiterste best om dat voor u mogelijk te maken. U kunt uw wensen al bij uw boeking aangeven, bij voorkeur 4 dagen van tevoren, dan kunnen wij alvast rekening houden met uw wensen en 2 dagen voor uw bezoek aan u terugkoppelen of we aan uw extra wensen kunnen voldoen en wat de meerkosten hiervan zijn.

Printen is ook mogelijk bij onze balie, hiervoor worden apart kosten in rekening gebracht á €0,25 per print.

Voor elk bezoek zorgen wij dat de ruimte wordt klaargezet.


Reserveren?


Uiteraard hebben alle ruimtes een krachtige wifi-verbinding. Er altijd een gastvrouw of gastheer aanwezig.

Onze toiletten worden meerdere keren per dag gecontroleerd en gereinigd en voorzien van hygiënische middelen. In ons pand is geen lift aanwezig.

We volgen alle regels voor gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en werknemers.

Vergaderruimte met tafels in zonlicht
Vergaderruimte
Koffietafel met verschillende keuzes