Feestje?

Wat leuk dat u overweegt om uw feestje te organiseren bij Flexplek Purmerend. Onze Presentatieruimte is de perfecte locatie voor een gezellige bijeenkomst met vrienden, familie of collega’s.

Bij Flexplek Purmerend hebben we alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje. Onze ruimte is sfeervol en modern ingericht en biedt genoeg ruimte voor al uw gasten. Daarnaast beschikken wij over alle benodigdheden, zoals stoelen, tafels, licht- en geluidsapparatuur. De ruimte beschikt over een bar (geen tap aanwezig) en tevens kunt u gebruik maken van een koelkast, magnetron en oven.

Het is belangrijk om te weten dat Flexplek Purmerend geen horecavergunning heeft. U dient dus zelf de boodschappen mee te nemen. Ook dient u zelf voor een muziek playlist, een DJ of zanger te zorgen, wij kunnen u hierbij uiteraard wel adviseren.

Wat uw plannen ook zijn, wij staan voor u klaar om u te helpen bij de organisatie van uw feestje. Wij kunnen u adviseren over de beste opstelling van de ruimte en kunnen u helpen met het inrichten van de zaal.

Extra tijd bijboeken is mogelijk tegen een meerprijs (per uur). Wanneer u de ruimte eerst wilt bezichtigen, kunt u hiervoor per mail een afspraak maken.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw feestje bij Flexplek Purmerend een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Let op, voor 2024 gelden nieuwe tarieven.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Flexplek Purmerend!


Offerteaanvraag formulier