Onze ruimtes

Flexplek Purmerend biedt ruimte

De ene ruimte is de andere niet. Toch is ruimte een noodzakelijke levensbehoefte. Ruimte om te leven, te werken, te leren, na te denken, met elkaar te overleggen. Ruimte om les te geven en les te krijgen. Ruimte om te bewegen en ruimte om stil te zijn. 

Soms heb je even wat meer ruimte nodig, of wat andere ruimte. Ruimte die past bij datgene wat je van plan bent. Die ruimte biedt Spinam FlexPlek Purmerend. Want of je nou alleen bent of met 25, wij bieden alle ruimte.

Spreekruimte – Onze spreekruimte biedt drie mogelijkheden voor een gesprek tussen twee of drie personen. Hierdoor is deze plek ideaal voor individuele coaching en training gesprekken. Of voor het geven van individuele lessen. 

Er is een ronde tafel die plaats biedt aan vier personen die in gelijkwaardigheid met elkaar een gesprek willen voeren en ideeën of kennis willen delen. Er is een comfortabele zithoek, geschikt voor twee personen, die rust en ruimte biedt om ontspannen en geconcentreerd een gesprek te voeren. Deze zithoek is erg prettig voor het voeren van vertrouwelijke of coachende gesprekken. En in deze ruimte staan twee bureaus tegenover elkaar, waaraan twee personen samen aan het werk kunnen. Bijvoorbeeld om individueel les te geven of om samen aan een project of klus te werken. 

Deze Spreekruimte biedt plaats aan maximaal 6 personen

Meer over de Spreekruimte.

Creatieve ruimte – Deze ruimte biedt voldoende mogelijkheid om zonder belemmering te werken en uw creativiteit de vrije loop te laten.

Ook is deze ruimte zeer geschikt wanneer u met kinderen werkt.

De Creatieve ruimte biedt plaats aan maximaal 6 personen. 

Meer over de Creatieve ruimte.

Flexruimte – Deze ruimte kunt u gebruiken zoals u dat wilt!

U kunt gebruik maken van de beamer voor een online teamvergadering of om uw presentaties te laten zien aan collega’s of klanten! Of wilt u liever uw cliënten ontvangen en een goed gesprek voeren?

Heeft u andere wensen die u mogelijk acht in deze ruimte? Neem dan contact met ons op!

De Flexruimte biedt plaats aan maximaal 6 personen.

Meer over de Flexruimte.

Vergaderruimte – De juiste locatie is essentieel voor een goede en effectieve vergadering. 

Wij bieden deze sfeervolle warme vergaderruimte op de 1e etage, met ruime lichtinval door ramen aan de lange en korte zijde van de ruimte.  Door de aankleding van deze ruimte waant u zich in het mooie Italië.

De ruimte is voorzien van een whiteboard, verwarming, airco en gratis wifi. 

Ook beschikt de ruimte over comfortabele stoelen, waardoor het geen straf is om wat langer te moet zitten en u heeft altijd de mogelijkheid om tussendoor buiten even een frisse neus te halen.

Deze Vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 12 personen

Meer over de Vergaderruimte.

Presentatieruimte – Van uw cursus Frans voor beginners tot administratie voor mkb en van een workshop modeltreinen bouwen tot een teamvergadering. Deze ruimte is ervoor geknipt. Maar ook lessen EHBO of BHV kunnen in deze ruimte worden gegeven en gevolgd.

In het weekend stellen wij deze ruimte ook beschikbaar voor feestjes en partijen!

Dit lokaal heeft alles wat u nodig heeft aan audiovisuele middelen en een inrichting waarin uw toehoorders zich op hun gemak voelen. Zodoende zullen alle aanwezigen zich geheel kunnen concentreren op uw presentatie en kunt u alle aandacht aan uw verhaal en aan uw cursisten schenken. 

Deze Presentatieruimte biedt plaats aan maximaal 25 personen

Meer over de presentatieruimte.