Spreekruimte

Wilt u onder het genot van een kopje koffie of thee een goed gesprek kunnen voeren met een klant of cliënt? De spreekruimte is dan een geschikte plek voor u. Met een whiteboard en krijtmuur kunt u gemakkelijk notities maken.

Een kantoor voor een uur, een paar uur ,een dag of een avond waar u alleen of met een collega kunt werken en klanten kunt ontvangen. Voor verschillende soorten gesprekken is er plaats. Een gezellig 1 op 1 gesprek op comfortabele stoelen. Als de aard van het gesprek of het aantal personen hierom vraagt kunt u plaatsnemen aan de ronde tafel. Ook staan er 2 ruime bureaus.

Zo kunt u zelf beoordelen wat er voor u het beste werkt. De Spreekruimte is geschikt voor maximaal 6 personen.

Wat kunt u van ons verwachten:

U wordt door één van onze medewerkers ontvangen, hij of zij begeleidt u naar de ruimte. Bent u bij ons voor het eerst, dan leggen wij u graag uit hoe het koffieapparaat werkt, hoe u de airco/verwarming kunt instellen, waar u terecht kunt voor vragen en hoe u gebruik kunt maken van ons internet. 

Als u nog meer bezoekers verwacht kunnen wij hen voor u opvangen; doorsturen naar uw bijeenkomst of hen laten wachten zodat u hen kunt ophalen op het geschikte moment.

Ook als u iets nodig heeft wat niet standaard in de ruimte aanwezig is, kijken we graag of we u hierbij kunnen helpen: een flipover, een speciaal soort thee, kleurpotloden/stiften, kleurplaten, etc, etc. We doen ons uiterste best om dat voor u mogelijk te maken. U kunt uw wensen al bij uw boeking aangeven, bij voorkeur 4 dagen van tevoren, dan kunnen wij alvast rekening houden met uw wensen en 2 dagen voor uw bezoek aan u terugkoppelen of we aan uw extra wensen kunnen voldoen en wat de meerkosten hiervan zijn.

Printen is ook mogelijk bij onze balie, hiervoor worden apart kosten in rekening gebracht á €0,25 per print.

Voor elk bezoek zorgen wij dat de ruimte wordt klaargezet. Dit betekent dat de tafels worden afgenomen, kopjes en glazen worden nagekeken en aangevuld, koffie thee en koekjes worden aangevuld, het water van de koffiemachine wordt aangevuld en een nieuwe fles met vers water wordt klaargezet.


Reserveren?


Uiteraard hebben alle ruimtes een krachtige wifi-verbinding. Er altijd een gastvrouw of gastheer aanwezig.

Onze toiletten worden meerdere keren per dag gecontroleerd en gereinigd en voorzien van hygiënische middelen. In ons pand is geen lift aanwezig.

We volgen alle regels voor gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en werknemers.

Afspraak met collega’s of een cliënt?
Of een dagje werken aan een bureau?
Met een lekker kopje koffie..