Creatieve ruimte

Deze grote kamer is letterlijk ingericht om uw creativiteit alle ruimte te geven om zich te tonen en mee aan de slag te gaan. En wel in vier unieke zones. 

  1. De koffie- en theehoek. Eerst even ontspannen met een kop koffie of thee aan tafel.  De eerste ideeën komen haast als vanzelf in u op terwijl u zich voorbereidt op een creatieve dag. Een mooi begin van iets nieuws. 
  2. De tekentafel. Deze ronde tafel biedt alle ruimte om uw ideeën uit te tekenen, letterlijk vorm te geven en opnieuw te schetsen. U mag op een whiteboard schrijven en tekenen, of op de muur, of op grote vellen papier op tafel. En als u eenmaal uw creativiteit de vrije loop laat, zult u zien dat u nog veel meer goede ideeën heeft, die ‘zomaar’ ineens in u opkomen. 
  3. De ‘out-of-comfort’-zone. Iets anders doen leidt vaak tot iets anders bedenken. In deze hoek van de kamer kunt u gaan zitten op zitballen in plaats van op gewone stoelen. Of op een yogamat. Want als u eens op een andere manier gaat zitten, of liggen, dan bekijkt u dingen ook van een andere kant. Mogelijk dat u zelfs nog betere ideeën krijgt, of oplossingen bedenkt voor een vraagstuk dat u ingewikkeld vond. 
  4. Tenslotte wilt u de creatieve sessie even rustig evalueren en overdenken. Dat kan in de comfort-zone, waar u op uw gemak op de bank, met nog een kop thee of koffie en een koekje, de rust heeft om te overzien hoe ver u nu al gekomen bent. 

Deze creatieve ruimte biedt plaats aan maximaal 6 personen. 

Wat kunt u van ons verwachten

U wordt door één van onze medewerkers ontvangen, hij of zij begeleidt u naar de ruimte. Bent u bij ons voor het eerst, dan leggen wij u graag uit hoe het koffie-apparaat werkt, hoe u de airco/verwarming kunt instellen, waar u terecht kunt voor vragen en hoe u gebruik kunt maken van ons internet. 

Als u nog meer bezoekers verwacht kunnen wij hen voor u opvangen; doorsturen naar uw bijeenkomst of hen laten wachten zodat u hen kunt ophalen op het geschikte moment. 

Ook als u iets nodig heeft wat niet standaard in de ruimte aanwezig is, kijken we graag of we u hierbij kunnen helpen: een flipover, een speciaal soort thee, kleurpotloden/stiften, kleurplaten, etc, etc. We doen ons uiterste best om dat voor u mogelijk te maken. U kunt uw wensen al bij uw boeking aangeven, bij voorkeur 4 dagen van tevoren, dan kunnen wij alvast rekening houden met uw wensen en 2 dagen voor uw bezoek aan u terugkoppelen of we aan uw extra wensen kunnen voldoen en wat de meerkosten hiervan zijn. 

Printen is ook mogelijk bij onze balie, hiervoor worden apart kosten in rekening gebracht á €0,25 per print.

Voor elk bezoek zorgen wij dat de ruimte wordt klaargezet. Dit betekent dat de tafels worden afgenomen, kopjes en glazen worden nagekeken en aangevuld, koffie thee en koekjes worden aangevuld en een nieuwe fles met vers water wordt klaargezet.


Reserveren?


Uiteraard hebben alle ruimtes een krachtige wifi-verbinding. Er altijd een gastvrouw of gastheer aanwezig. 

Onze toiletten worden meerdere keren per dag gecontroleerd en gereinigd en voorzien van hygiënische middelen. In ons pand is geen lift aanwezig.

We volgen alle regels voor gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en werknemers.