Flexruimte

Tussen kantoor en thuiswerken is er de flexruimte van Flexplek Purmerend!

Thuiswerken is de nieuwe norm nu we elkaar meer ruimte moeten geven, die er op kantoor niet altijd is. Maar het is niet altijd ideaal, want soms wil je elkaar ook echt in de ogen kunnen kijken. En thuis beschikt niet iedereen over een geschikte, aparte kamer om geconcentreerd te kunnen werken en overleggen. 

Hier biedt Flexplek Purmerend uitkomst, waar u terecht kunt in onze flexruimte. 

In deze frisse ruimte kunt u vergaderen, een 1 op 1 gesprek voeren of gewoon een dagje werken. Ook is deze ruimte zeer geschikt voor kindertherapeuten etc. De Flexruimte is geschikt voor maximaal 6 personen

Koffie en thee zijn bij de huurprijs inbegrepen, deze staan in de centrale hal op de 1e etage.

 

Wat kunt u van ons verwachten:

U wordt door één van onze medewerkers ontvangen, hij of zij begeleidt u naar de ruimte. Bent u bij ons voor het eerst, dan leggen wij u graag uit hoe het koffie-apparaat werkt, hoe u de airco/verwarming kunt instellen, waar u terecht kunt voor vragen en hoe u gebruik kunt maken van ons internet. 

Als u nog meer bezoekers verwacht kunnen wij hen voor u opvangen; doorsturen naar uw bijeenkomst of hen laten wachten zodat u hen kunt ophalen op het geschikte moment. 

Ook als u iets nodig heeft wat niet standaard in de ruimte aanwezig is, kijken we graag of we u hierbij kunnen helpen: een flipover, een speciaal soort thee, kleurpotloden/stiften, kleurplaten, etc, etc. We doen ons uiterste best om dat voor u mogelijk te maken. U kunt uw wensen al bij uw boeking aangeven, bij voorkeur 4 dagen van tevoren, dan kunnen wij alvast rekening houden met uw wensen en 2 dagen voor uw bezoek aan u terugkoppelen of we aan uw extra wensen kunnen voldoen en wat de meerkosten hiervan zijn. 

Printen is ook mogelijk bij onze balie, hiervoor worden apart kosten in rekening gebracht a €0,25 per print.

Voor elk bezoek zorgen wij dat de ruimte wordt klaargezet. Dit betekent dat de tafels worden afgenomen, kopjes en glazen worden nagekeken en aangevuld, en een nieuwe fles met vers water wordt klaargezet.


Reserveren?


Uiteraard hebben alle ruimtes een krachtige wifi-verbinding. Er altijd een gastvrouw of gastheer aanwezig. 

Onze toiletten worden meerdere keren per dag gecontroleerd en gereinigd en voorzien van hygiënische middelen. In ons pand is geen lift aanwezig.

We volgen alle regels voor gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en werknemers.